Abans de començar l’hivern, amb aquesta tardor tardana, proposo una trobada entre dones, per treballar el cos de dona, compartir i reflexionar sobre feminitat.

El taller estarà més enfocat a exercicis i dinàmiques per a regular el cos de la dona, meditacions, relaxacions i compartir al cercle.

És en la línia de treball que ja fa anys portem fent a Womanki, si és la primera vegada que vens, podràs adaptar-te perfectament al treball, no cal haver fet cap treball previ.

Dirigit a totes les dones: amb la regla, sense la regla, amb la menopausa, que busquen embaràs, amb treball de fertilitat, que són mares, que no són mares, àvies, tietes, a tu.

 

Dissabte 14 de Desembre 2019

9.30 h a 14 h

Sant Cugat del Vallès.

Informació / inscripció: annasantoswomanki@gmail.com

Amb la col·laboració de Nur Orgànic

 

*  *  *

 

CERCLE DE DONES

Sento la necessitat de crear un espai proper per a dones.
Sempre dic el mateix, davant la queixa, busquem una solució. Si sentim que encara hi ha molta feina a fer perquè la dona tingui “un lloc” digne, alguna cosa haurem de fer. El que?
Per a mi, una qüestió principal és “tornar a habitar el nostre cos de dona”, tornar a respectar-nos com a dones que som, amb les nostres qualitats i diferencies. El cos és una guia, parla amb codi de dolor i plaer. Si la regla fa tant mal a tantes dones, el cos està cridant, i per a mi la solució no és que totes acabem prenent un antiinflamatori. Si n’has de prendre, endavant decideix el teu camí, però sabem que hi ha un missatge darrere que hem d’esbrinar. Com?, per això proposo el cercle de dones, on totes ens asseiem i compartim, creem, gaudim… per parlar de la consciència femenina, del que coneixem, del que sentim i som. No només per si hi ha dolor, sinó per sanar el concepte del cicle menstrual i entendre’l, i de tantes altres coses relacionades amb dones.
En algun moment de la vida ens van fer creure que la dona és el pecat, que som dolentes i que fem mal a l’home, sistemes que volen ser forts, més forts que res, i es van crear estratègies que fereixen la dona, fent-la petita, fent-la a part i treient-li el valor que té. Hem fet molt per aquest canvi, però encara hi ha l’ombra, la taca del poder del patriarcat feridor. I el que hem de reconèixer que també som les dones que alimentem aquesta taca. Creences, desconeixement del nostre propi cos, desconeixement del cicle menstrual, desconeixement de què és un part, desconeixement de què és alletar, desconeixem el poder femení, desconeixem un món amb les energies de poder equilibrades entre el femení i masculí, en el més ampli sentit d’aquestes paraules, per això el cercle.
El cercle és una forma sagrada on tot-dona que s’hi asseu es pot mirar als ulls, es pot veure, i estem al mateix nivell, cap per sobre, cap per sota.
Vaig descobrir la casa Nur i el seu projecte tan maco. La Cristina és la dona que està al cap d’aquesta empresa. Quina dona!, quin descobriment! M’ha agradat molt conèixer la Cristina i que col·laborem juntes, ella té una energia molt especial, ella és una dona de les que vols conèixer alguna vegada durant el llarg de la vida, d’aquelles que deixen una petjada pel camí.
Gràcies a ella i Nur, tindran lloc aquests cercles.
Nur Orgànic, és una empresa catalana, de km 0, els Productes Nur són ecològics i lliures de tòxics: compreses i salvaslips de cotó orgànic 100%, copa menstrual de silicona quirúrgica i essències florals naturals.

Cercles a Igualada, dates del 2019:

  • Primera trobada, divendres 8 de Febrer a les 19h

Següents propostes que confirmarem a partir de la primera trobada:

  • Divendres 8 de Març
  • Divendres 12 d’Abril
  • Divendres 10 de Maig
  • Divendres 7 de Juny
  • Divendres 12 de Juliol