A mesura que creixia i m’anava fent “gran” sentia que hi havia molt dins meu per expressar i que volia ser artista, utilitzant la fotografia com a medi d’expressió. Sempre influenciada pel feminisme dels ’60, la dona i ser dona era ja en el meu punt de mira. A finals del 90’ faig una sèrie fotogràfica sobre el cos de la dona, la menstruació i la maternitat oprimida i amagada a l’ombra. Tot això en l’etapa prèvia i durant el viure al Regne Unit.
Vaig tornar a Barcelona pel naixement del meu primer fill l’any 2002 i aquí em va canviar tant la vida i la percepció d’aquesta que sense adonar-me’n vaig canviar de professió. Primer per necessitat pròpia em vaig formar com a professora de ioga, vaig poder experimentar les alteracions de la regla durant una pràctica lineal, deixant de banda el meu cicle. Però encara no m’havia adonat del tot del que seria després el meu treball, abans van haver de passar uns anys d’introspecció i canvis construint una nova direcció laboral i vital. Despullant-me de velles cadenes i dibuixant nous mapes mentals. Durant tota aquesta etapa vaig criar el meu fill com a mare monoparental.
Vaig començar a treballar amb dones i el ioga amb les seves especialitzacions de l’embaràs, post part i en família; i amb tot l’acompanyament maternal i a les lactàncies. És on s’acaba d’explicitar tot el treball de Womanki, que neix d’escoltar a tantes i tantes dones en aquesta etapa tan intensa i de canvis, on una connecta tan fortament amb la fisiologia femenina. De tots els denominadors comuns que escolto més l’experiència del ioga i altres tècniques com el Seitai es va fent aquesta nova pràctica i aquests grups de dones, escoltant el cos, la ment, l’energia i les emocions segons el moment del cicle menstrual.
Ara sóc mare de dos nens criats juntament amb el meu Espòs.
Creadora i fundadora de Mummyki, dedicat a la dona, l’embaràs i la criança, on podeu trobar les classes diàries de ioga, tallers i grups d’embaràs, criança i lactància.

Veure més sobre mi.