Proper taller Natura i Cos Femení

A L’HIVERN – MENSTRUACIÓ

23, 24 i 25 de Febrer 2018.

 

 

 

Intensiu WomanKi: Natura, dona i treball de cos.

WomanKi proposa un treball que porta la mirada cap el cos de la dona, observant la fisiologia, l’energia, estat emocional i mental. Fortament influenciat pel ioga i el seitai. Un laboratori per experimentar l’experiència de ser dona des de el respecte al nostre cicle menstrual. Són segles i segles de reprimir la fisiologia femenina i els nostres dons, amb aquest treball es tracta d’obrir la possibilitat de viure sent dona, sentint els nostres ritmes.

  • ioga per la dona
  • meditació
  • caminades per la natura
  • “La Matriu”
  • la dona salvatge que som
  • cercle de dones
  • creativitat
  • menjar bo i sa
  • casa rural familiar i acollidora, “EL Negre” a Ogassa, Prepirineu, serra Cavallera

Fem 4 tallers a l’any, un per cada estació, i també l’introductori.
(per més informació de cadascun clica al link)

Womanki a la tardor- premenstrual.
-Womanki a l’hivern- menstruació.
-Womanki a la primavera- preovulatori.
-Womanki a l’estiu- ovulació.
-Introducció al Womanki.

Preu: 180 euros, inclou activitats, dormir i menjar.
Inscripcions fins al 15 de Febrer 2018.
Més informació: info@mummyki.com / T. 616582919
*Si vols reservar una habitació familiar, ha de ser abans del 1 dde Febrer. Hi ha places limitades i s’entregaran a mesura que es demanin. 

 

 

 

Les dones tenim un propi ritme intern que quan l’escoltem podem millorar el nostre benestar i harmonia vital, pel dia a dia, i sentir-nos millor amb nosaltres mateixes perquè ens respectem. El cos és la nostra guia i una de les pistes que tenim és el cicle menstrual que ens marca un ritme i un estat d’ànim, energètic i mental.
Aquest ioga és curosament transformat a partir de l’escolta de la fisiologia de la dona, d’escoltar a dones, de mirar-nos.
En el taller intensiu podràs aprendre eines per descobrir més profundament el teu cos i el teu propi ritme, donarem pautes per seguir treballant i l’opció de seguir compartint online després del taller.

Impartit per l’Anna Santos, fa més de 10 anys que es dedica a ensenyar ioga i amb el pas del temps i després de portar molts cercles de dones ha creat aquest ioga femení l’anomena WomanKi, que vol dir energia femenina.